zo. okt 24th, 2021

Toos ( update 3 oktober 2019 is geadopteerd )

GeslachtVrouwelijk
KoppelNee
Leeftijd4 tot 8 jaar
RasGrote jachthonden en retrievers
Kan bij andere hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Gecastreerd / gesteriliseerdNee
Speciale zorgNee
Kan alleen thuis blijvenJa
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnGoed
Kent de basiscommando’sJa
ZindelijkJa
WaaksheidOnbekend
Schofthoogtegroter dan 50 cm
VachtverzorgingWeinig vachtverzorging
Kan loslopenOnbekend
LangzittendNee
Kan bij kinderenVanaf 6 jaar
In asiel sinds23 september 2019

Omschrijving

Met liefde stellen wij aan u voor, Toos, een lieve en enthousiaste Duitse staande van zes jaar oud. 

Toos is via uitwisseling met een ander asiel bij ons terecht gekomen,mede  gezien er daar weinig interesse voor haar was. Toos verblijft nog maar kort bij ons, maar we hebben haar nu al leren kennen als een gevoelige, vrolijke, zeer energieke dame die graag buiten is en graag lange stukken met je wandelt. Ze gebruikt hierbij veel haar neus en ruikt elke keer weer een nieuw spoor,geheel ras eigen.

Toos kan niet met katten! Ze schijnt het niet leuk te vinden om haar huis met een andere hond te delen, maar buitenshuis kan ze wel met andere honden. Ze is echter nog te kort bij ons om hier verder veel meer over onze eigen ervaringen te kunnen vertellen, dus verdere informatie hieromtrent en in z’n algemeenheid volgt op een later moment. Heeft u raskennis (!), liefde, tijd, aandacht ( en een andere hond, het is niet per definitie zo dat we haar nooit bij een andere hond zullen plaatsen, dat hangt gewoon van haar ontwikkeling en de verdere situatie af), bellen met ons is dan het meest praktisch, dan praten we graag wat uitgebreider met u door! 

Mede namens superleuke Toos, graag tot spreeks!

Wij werken enkel op afspraak voor wat betreft kennismakingen met één (of meerdere) van onze honden. Mocht u bovenstaande hond willen ontmoeten, vragen wij u eerst per mail of telefonisch contact met ons op te nemen.

Dierenopvangcentrum ‘t Noordbroek
Noordbroek 8
7604 BL Almelo
Tel.: 088-811 37 40
E-mail: docalmelo@dierenbescherming.nl