ma. dec 5th, 2022

Al vanaf mijn jeugd maak ik portretten van mens en dier.
Ik werk voornamelijk met pastel, maar ik gebruik ook houtskool of acrylverf.
Soms heb ik een expositie, bijv. in Nederland in de Drom in Enkhuizen, in Italië of op andere plaatsen in Europa.
Ik woon namelijk in Italië.
Uw hond hoeft niet te poseren, als u mij een aantal foto’s (10-15) toestuurt kan ik daar een mooi portret van maken. Verder zou ik ook graag de naam van uw hond weten en het zou leuk zijn als u wat karaktereigenschappen en leuke gebeurtenissen over uw hond kunt vertellen. Dit komt alleen het portret ten goede. Ik vind het prettig om tijdens het maken van het portret meer van uw hond te weten. Dit ziet u terug in het eindresultaat.
Als u dat wilt kan ik u tijdens het proces wat foto’s van de voortgang toesturen.
Als het portret klaar is stuur ik u een afbeelding toe, als de betaling voldaan is stuur ik u het originele portret goed verpakt per post toe.
U krijgt het portret aangeleverd op een achtergrond en met instructies hoe het behandelt moet worden. Het geheel kunt u in een passe partout met lijst plaatsen. Het beste kunt u dit door een lijstenmaker laten doen.
Er zijn verschillende mogelijkheden qua afmeting en prijs.
Voor meer informatie: www.nh-art.eu
Of op mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/NHart.eu/
Graag ga ik voor u aan de slag!