zo. okt 24th, 2021

Loekie ( update 3 oktober 2019 is geadopteerd )

GeslachtVrouwelijk
KoppelNee
Leeftijd9 jaar of ouder
RasTerriërs
Kan bij andere hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerdOnbekend
Speciale zorgNee
Kan alleen thuis blijvenOnbekend
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnGoed
Kent de basiscommando’sJa
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
Schofthoogtetot 30 cm
VachtverzorgingWeinig vachtverzorging
Kan loslopenOnbekend
LangzittendNee
In asiel sinds15 september 2019


Omschrijving

Opnieuw stellen we u voor aan Loekie, helaas kwam ze opnieuw bij ons in de opvang terecht nadat ze een klein tijdje geplaatst is geweest. Ze vindt het asielleven weer net zo vervelend als dat ze het de vorige keer ook vond. Dus we hopen dat ze, ondanks haar leeftijd, Loeki is (bijna) 11, toch snel weer een nieuw plekje vind. 

Loeki is bij ons heel timide en ongelukkig, in een thuissituatie komt ze echter als snel los, blijkt ze nieuwsgierig en een hondje met een eigen willetje. We zoeken voor Loeki een fijne plek waar er rust is (en geen andere hondjes, want hiermee ging het bij plaatsing uiteindelijk niet goed, buiten kan ze wel met andere honden om gaan) maar ook en plek waar er nog lekker met haar gewandeld wordt. Want Loeki is best nog een kwiek dametje verder!

Bij belangstelling voor dit dappere boerenfox dametje horen we heel graag. Het asielleven is echt geen plek voor haar en ze verdiend meer dan dit.

Wij werken enkel op afspraak voor wat betreft kennismakingen met één (of meerdere) van onze honden. Mocht u bovenstaande hond willen ontmoeten, vragen wij u eerst telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

Dierenopvangcentrum ‘t Noordbroek
Noordbroek 8
7604 BL Almelo
Tel.: 088-811 37 40
E-mail: docalmelo@dierenbescherming.nl