za. mei 8th, 2021

Goeden dag allemaal.

Vandaag wil even iets kwijt over een telefoontje wat ik heb gekregen. Ik werd gisteren (maandag 9 januari 2017 ) gebeld door een mevrouw met de vraag of ik wat hondjes wist voor een pilot voor een tv programma. Ze gaf aan wat ze van de honden verwachten en wat voor een programma het zou worden. Dit is een pilot, dus het programma zou ook een soort reclame worden voor een vervolg. Ik gaf aan dat ik wel wat mensen wist, en dat ik die zou benaderen. Met als gevolg dat er vanuit onze hondenschool 2 mensen zich hebben aangemeld tot nu toe. Te weten Corina en Veronique. Natuurlijk had ik ook nog wat mensen van buitenaf gevraagd en daar kwam zelfs iemand uit met 6 hondjes. Dus al met al een goed resultaat. De opnames zouden op zondag zijn. Dus we wachten in spanning af. Hoop dat alle hondjes die zich hebben opgegeven er ook aan mee kunnen doen. Dus hierbij wil ik de dames veel succes wensen en geniet ervan.

 Veronique en Rosandra
Veronique en Rosandra
 Corina en Marley
Corina en Marley