Ella ( update : Ella is geadopteerd in Spanje )

Ras: sharpei-kruising

Geslacht: teef

Grootte: 45-50cm

Geboortedatum:

Beschrijving:

Ella is eind augustus drachtig in het asiel terecht gekomen nadat ze afgestaan is door haar baasjes. Het plan was om haar te aborteren, maar helaas is ze in de nacht voor de operatie samen met nog wat andere honden door een gat in de omheining ontsnapt. Ze is bijna een week weg geweest, en toen ze terug kwam was ze te ver heen om nog te aborteren. Een aantal dagen later is ze bevallen van een mooi nest gezonde pupjes.

Haar pupjes hebben inmiddels allemaal een baasje gevonden en het nest verlaten. Ella had in spanje een huisje gevonden, maar bleek daar helaas niet overweg te kunnen met de kat en een van de andere honden in huis en is daarom terug gebracht. Ella is een goede zorgzame moeder geweest. Ze is lief voor de vrijwilligers en wordt graag geaaid.

Ella zoekt een leuk gezin waar ze (liefst als hond alleen) alle aandacht krijgt die ze verdient. Ze wordt niet bij katten geplaatst. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 30/11/2020)

Wij hebben 1 van de pups van Ella in de opvang gehad. Het was een reu genaamd Lido, heet nu Joep. Joep is geadopteerd in Nederland, nu zijn moeder nog.