Eddy ( zie update, rode vlak onderin )

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum 2012

Grootte: 45-50cm

Beschrijving:

Eddy is op jonge leeftijd samen met zijn zus Blues in het asiel terecht gekomen (Blues is in september in nederland geadopteerd). Helaas is het een hond die totaal niet opvalt en daardoor zit hij er na 8 jaar nog steeds.

Eddy is een lieve rustige hond. Hij is sociaal naar andere honden. Hij laat zich door de vaste vrijwilligers prima aaien, maar vreemde mensen vind hij wel nog een beetje spannend. Hij loopt netjes aan de riem en trekt verder niet. Door zijn lange asielperiode zal hij eenmaal in Nederland wel wat tijd nodig hebben om te wennen aan het huiselijke leven.
Eddy zit in een groep met honden die allemaal last hebben van een chronische oorontsteking. Het kan zijn dat hij daarvoor, eenmaal in nederland, wel wat extra zorg voor nodig gaat hebben.

Eddy zoekt een lieve rustige baas die hem de tijd geeft om te wennen en lekker met hem wil gaan wandelen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 8/12/2020)

Update: Eddy is geadopteerd. Hij zit op een prachtige plek. De tuin is gelijk het bos. We zijn erg blij dat Eddy het zo heeft getroffen, na 8 jaar asiel. Het gaat je goed mannetje. 🙂