zo. okt 24th, 2021

Fay ( update 29 augustus 2019 geadopteerd)

GeslachtVrouwelijk
KoppelNee
Leeftijd1 tot 3 jaar
RasGrote jachthonden en retrievers
Kan bij andere hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerdJa
Speciale zorgNee
Kan alleen thuis blijvenJa
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnGoed
Kent de basiscommando’sJa
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
Schofthoogtegroter dan 50 cm
VachtverzorgingWeinig vachtverzorging
Kan loslopenJa
LangzittendNee
In asiel sinds3 augustus 2019

Omschrijving

We stellen u voor aan Fay, een erg knap, energiek en intelligent hondenmeisje van net 1 jaar jong. Fay komt oorspronkelijk uit Spanje, Ze is nog niet lang in Nederland, vanuit daar naar hier gehaald om voorgoed van het asielleven verlost te zijn, maar dat pakte anders uit.

We hebben Fay hier leren kennen als een superleergierig en enthousiast dametje, met een leuke en fijne energie. Wel is Fay een tikkeltje onzeker, gevoelig ook en het is belangrijk dat ze wordt begrepen én gelezen. 
In haar kortstondige, vorige huis was er ruis op de lijn vwb de communicatie tussen mens en hond en dit zorgde aan beide kanten voor wantrouwen. Het is belangrijk dat ze nu ergens terecht komt waar er begrip is en gaat worden gewerkt aan een sterke vertrouwensband.

Fay is een leukerd met bergen potentie! We zoeken voor haar een huishouden, liefst niet al te druk en wellicht met stabiele reu, dit zal haar ontwikkeling goed doen denken we (maar is geen vereiste) waar er de tijd en ruimte en het inzicht ook is, om Fay te begeleiden en wat zekerder te maken in deze grote wereld!
Een plek bij lieve, rustige, maar wel energieke mensen, met wie ze lekker veel kan en mag ondernemen, maar vooral ook eerst mag wennen en samen werken aan een stevige vertrouwensband.

Bij belangstelling voor deze superleukerd, horen we enorm graag en praten we graag wat uitgebreider met u verder. Fay staat te popelen!

Wij werken enkel op afspraak voor wat betreft kennismakingen met één (of meerdere) van onze honden. Mocht u bovenstaande hond willen ontmoeten, vragen wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

Dierenopvangcentrum ‘t Noordbroek
Noordbroek 8
7604 BL Almelo
Tel.: 088-811 37 40
E-mail: docalmelo@dierenbescherming.nl