Saba zoekt nog een baasje. ( Saba is geadopteerd )

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2017

Grootte: 45 a 50cm

Beschrijving:

Saba is gevonden, haar baasje heeft zich helaas niet gemeld, vermoedelijk omdat ze leishmania heeft en hij de behandeling niet wil of kan betalen.

Saba is een lief en vrolijk meisje, ze speelt graag met de andere honden in haar kennel en is gek op aandacht van de vrijwilligers.

Leishmania is een ziekte die goed te behandelen is, maar nooit meer helemaal over gaat. Voor Saba geldt dan ook een aangepast adoptiebedrag.

update 3/2019: we hebben Saba van de week ontmoet en het is echt een super leuke hond. Er zit duidelijk wat rottweiler in haar, zowel qua uiterlijk als qua karakter. Ze is wel kleiner en wat eleganter gebouwd dan een echte rottweiler. Saba is een stoere dame die gek is op een balletje en daar het liefst heel de dag achteraan rent. Ze laat hem prima los als je daarom vraagt. Ze zit nu in een gemengde kennel met zowel reuen als teven en dat gaat prima. Saba heeft wel een sterke persoonlijkheid en daar moet bij plaatsing in een gezin met een andere hond wel rekening mee gehouden worden. Als hond alleen verwacht ik geen problemen.

Haar huid ziet er stukken beter uit na behandeling, enkel heeft ze nog wat kleine kale randjes aan haar oren.

Saba is een energieke dame en zoekt dan ook wel een baas die wat met haar gaat doen. Een cursus zou leuk voor haar zijn.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Saba is op afstand geadopteerd door Mieke de Jager