zo. okt 24th, 2021

J. Lo ( update 20 november 2019 J.Lo is geadopteerd )

StatusPLAATSBAAR
NaamJ.Lo
RasLabradormix
KleurTweekleur
GeslachtTeef
Geschatte leeftijd24 mei 2018
In Nederland sinds26 februari 2018

Beschrijving:

J-Lo haar moeder is een labrador, zij is hoogdrachtig op straat gevonden. Gelukkig net op tijd zodat ze in alle rust kon bevallen in een pleeggezin. Inmiddels zijn een aantal van de pups al in spanje geadopteerd, Debbie, Tina, en J-Lo zijn nog over.

Wat de papa is geweest weten we niet, we verwachten dat J-Lo uit gaat groeien tot een flinke meid van rond de 25kg. Het is een vrolijke hond, goed gesocialiseerd en gewend aan katten. Ze heeft geen trauma’s en is gek op mensen.

We zoeken voor J-Lo en haar zusjes een leuk gezin waar zij verder op mag groeien en opgevoed wordt. Een cursus of iets anders op een hondenschool zal zij leuk vinden.

J-lo is helaas positief getest op leishmania, daar wordt ze nu voor behandeld.

Update 3/2019: J-lo is inmiddels al een grote dame geworden. In de kennel komt ze graag knuffelen en kroelen en houdt ze van de aandacht die ze krijgt. We hebben haar ook even mee genomen naar buiten aan de lijn, maar dat is nog best een beetje spannend en het is dan ook erg raar om aan een lijntje te lopen. De verwachting is dat ze eenmaal in Nederland snel door gaat hebben dat aan de lijn lopen gewoon leuk is.

Haar zus woont in een gezin met katten en ik verwacht met haar ook geen problemen met katten.

Update 9/2019: J-lo is uitgegroeid tot een prachtige jonge meid, lief en evenwichtig. Ze ziet er ook fantastisch uit en zoekt nog altijd een leuke sportieve baas.

Update 19 oktober 2019: J.Lo woont momenteel in Nederland bij een opvang gezin met 4 andere honden. Ook deze honden komen allemaal uit Spanje. Ze heeft al kennis gemaakt met schapen en paarden. Met andere honden kan ze ook goed overweg.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com