Fleur ( update Fleur in rode blok )

UPDATE : Fleur is geadopteerd. A.S zondag gaat ze naar haar nieuwe baasjes.

Ras: kruising

Geslacht: teef

Leeftijd: 2012-2013

Grootte: 50-55 cm

Beschrijving:

Fleur is al een wat oudere dame die zoals zoveel honden gevonden is. Er is helaas niemand voor haar gekomen en nu mag ze ter adoptie.

Fleur is medisch gezien niet helemaal in orde, ze heeft een schrompeloortje als gevolg van een bloedoor wat niet behandeld is en ze heeft flinke staar in een van haar ogen waardoor ze met dat oog niet meer ziet. Je merkt in haar doen en laten dat ze wel wat minder goed ziet. Ze gebruikt heel duidelijk haar andere zintuigen meer om haar weg te vinden. Ze kan nog wel heel goed haar balletje vinden, dus blind is ze zeker niet.

Fleur zit met twee reutjes in de groep en ze kan het daar goed mee vinden. Ze speelt graag met een balletje en behalve haar mankementjes en wat grijze haren merk je niet dat ze al wat ouder is.

Update 9/2019: bij fleur is haar oortje geamputeerd. Haar bloedoor was ontstoken geraakt en ze had er veel last van. Fleur is er niet minder vrolijk om, ze speelt nog steeds met een balletje en komt je vrolijk begroeten zodra je de kennel in komt.

Fleur zoekt een leuk huisje waar ze van haar pensioen mag gaan genieten. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Voor Fleur geldt een aangepast adoptiebedrag.

Fleur is op afstand geadopteerd door Miranda Jansen