Debbie ( update Debbie is geadopteerd 10-06-2020 )

Ras: labradormix

Geboortedatum: 24-5-2018

Geslacht: teef

Grootte: 50-55 cm als volwassen hond

Beschrijving:

Debbie haar moeder is een labrador, zij is hoogdrachtig op straat gevonden. Gelukkig net op tijd zodat ze in alle rust kon bevallen in een pleeggezin. Inmiddels zijn een aantal van de pups al in spanje geadopteerd, Debbie, Tina, en J-Lo zijn nog over.

Wat de papa is geweest weten we niet, we verwachten dat Debbie uit gaat groeien tot een flinke meid van rond de 25kg. Het is een vrolijke hond, goed gesocialiseerd en gewend aan katten. Ze heeft geen trauma’s en is gek op mensen.

We zoeken voor Debbie en haar zusjes een leuk gezin waar zij verder op mag groeien en opgevoed wordt. Een cursus of iets anders op een hondenschool zal zij leuk vinden.

Update 3/2019: Debbie is inmiddels uitgegroeid tot een flinke dame. In haar kennel is ze heel lief en gezellig en komt graag knuffelen. Aan de lijn was ze nog een tikkie onzeker en je kon merken dat ze dat nog niet veel gedaan had. Ze is ook nog eens in de puberteit, wat ook voor honden een tijd is waarin ze vaak onzeker zijn over zichzelf. Met de tijd is dit iets wat vanzelf goed komt.

Debbie haar zus woont in een gezin met katten en heeft vanaf dag 1 niet naar ze omgekeken, de verwachting is dat Debbie dat ook niet zal doen. Een cursus zou leuk voor haar zijn.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com