Bernie

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2013

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Bernie werd begin september op straat gevonden in erbarmelijke toestand. Als gevolg van schurft en leishmania had hij geen haar meer op zijn lijf staan en had hij ook vreselijke niet-genezende wonden. We zijn inmiddels 5 maanden verder en hij is weer helemaal opgeknapt, heeft weer een mooi vachtje (op wat kale plekken door littekens na) en alle wonden zijn genezen.

Bernie zit in een gastgezin, daar leeft hij met twee andere honden samen. In huis is het een rustige jongen die graag lekker op de bank hangt. Hij is ook gek op zijn pleegbaasje en knuffelt graag met haar. Buiten gaat hij graag mee een rondje wandelen. Hij loopt daarbij bijna altijd los, blijft netjes in de buurt van zijn baasje en luistert goed.

Bernie zoekt een lief gezin waarin hij mag gaan genieten van het leven. Zijn leishmania is inmiddels goed onder controle, maar hij zal hier nog wel langdurig medicatie voor moeten krijgen. Zijn adoptiebedrag is om die reden aangepast. Bernie wordt geschat op 6 a 7 jaar oud (hij ziet er ouder uit dan hij is). Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 12/1/2021)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *